Smaragdernas äventyr

 Då har vi kommit till slutet för våra goa smaragder. Utflykten är nästan vårt sista som vi gör tillsammans. Barnen har fått rösta om vad vi skulle ta med oss för lunch och vilken fika vi skulle ha. Här kan ni se vad det blev för något!

Förra veckan fick barnen fundera på vad det är för ingredienser i chokladbollar och efter det gick vi ut till Jolanta i köket för att hämta dem. Barnen har fått mäta upp och hälla i och sedan knådat och rullat ihop till bollar.

Så blev det då äntligen dags att gå iväg. Vi begav oss till Käglinge rekreationsområde. Barnen var verkligen superduktiga på att gå både dit och hem. Vi började vid hinderbanan och som barnen kämpade sig igenom och fick verkligen grovmotorisk träning. Även vi vuxna fick träning och tur det var breda stammar att gå på!
Vi hittade även dammen till sist och gissa vilket oljud alla grodorna förde.

På vägen hem stannade vi till och åt lite chokladbollar så att vi orkade sista biten hem. Blev även lite uppdrag på slutet mellan lyktstolparna bla baklänges, sidohopp och det snabbaste vi kunde.

Jag och Sophia tackar för att vi har fått äran att vara så nära era barn under detta året och allt fantastiskt vi har gjort tillsammans.